Πως μπορείτε να βοηθήσετε:

Ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να βρούμε όσα περισσότερα σπίτια και ζεστές αγκαλιές για όσα περισσότερα ζώα μπορούμε. Παρόλα αυτά, και μιας και τέτοιου είδους καταστάσεις επισύρουν ενίοτε αρκετό συναίσθημα μπορεί κανείς/μια να παρασυρθεί εύκολα σε μια κίνηση που δεν θα είναι πραγματικά έτοιμος/η να κάνει. Χρειάζεται να διευκρινίσουμε πως ψάχνουμε ανθρώπους  ενημερωμένους  για τις δεσμεύσεις που έχει η υιοθεσία ενός τετράποδου συντρόφου. Μια γάτα ή ένας σκύλος από την Μόρια έχει τεράστια ανάγκη φροντίδας όμως το πιθανότερο είναι πως θα είναι ένα ζώο τραυματισμένο και τρομαγμένο. Χρειάζεται υπομονή και ενασχόληση. Δεν θέλουμε να αποθαρρύνουμε κανέναν και καμία. Το αντίθετο. Απλά καλό θα είναι να είναι μια απόφαση με συνείδηση.

Αν θα θέλατε λοιπόν να υιοθετήσετε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με email  στην διεύθυνση  catsdogsofmoria@protonmail.com κι εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Αν δεν έχετε την δυνατότητα της υιοθεσίας μπορείτε να στηρίξετε οικονομικά την προσπάθεια. Υπάρχει ένα ταμείο στο οποίο μαζεύονται χρήματα. Έχουμε τοποθετήσει κουτιά οικονομικής ενίσχυσης στους παρακάτω χώρους στην Αθήνα:

  • Συνεταιρισμό Αλληλέγγυας Οικονομίας “Συν Άλλοις”, Νηλέως 35, Θησείο
  • Βιβλιοπωλείο Εκδόσεις των Συναδέλφων, Καλλιδρομίου 30, Εξάρχεια
  • Lacandona, Ηπίτου 4, Αθήνα 105 57, Συνταγμα

Μπορείτε επίσης να προσφέρετε οικονομική βοήθεια εδω: https://gogetfunding.com/help-cats-and-dogs-of-moria/